De la BURNOUT la echilibru

Curs de management al oboselii: analize, nutriție, mișcare, psihoterapie

Newsletter

 • Evenimente programate

 • Evenimente trecute

 • Majoritatea oamenilor au zile în care se simt obosiți, plictisiți, lipsiți de motivație, neapreciați, când simplul fapt de a se ridica din pat le solicită toată voința.

  Dacă aceasta stare se prelungește și persoana în cauză se simte astfel mai tot timpul, ne putem gândi că este afectată de sindromul burnout.

  Sindromul burnout reprezintă o stare de epuizare fizică, psihică și emoțională produsă de stresul prelungit, în general la locul de muncă, fiind o consecință a dezechilibrului dintre cerințe, resurse și gradul de satisfacție profesională.

  Vă invităm la un eveniment pe intelesul tuturor despre sindromul secolului – Oboseala Cronica – cu unul dintre cei mai admirați și influenți specialisti în domeniu

  Dr. Laura Ene

  Specialist în nutriție, diabet și boli metabolice

  Medic primar în Diabet, Nutriție și Boli Metabolice in cadrul clinicii de nutritie KILOSTOP, cu peste 10 ani de experiență în domeniu. În tot acest timp i-au trecut pragul cabinetului peste 2.000 de pacienți pe care i-a ajutat să slăbească, să se menţină şi să înveţe să mănânce sănătos.
  A format peste 60 de medici nutriționiști
  Absolventă de master în medicina, doctorand în diabet şi nutriţie, licenţiată în fiziokinetoterapie, psihoterapeut în supervizare, absolventă de formare în Interviu Motivațional şi NLP practitioner.
  Dr. Laura Ene a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, specializarea fiziokinetoterapie, și Universitatea „Ovidius” din Constanța, specializarea medicină generală.

  Newsletter

  Hai sa lucram impreuna!

  Contact